Vepřová bránice (blána)
Kód: 121Detailní popis produktu
Použití
Vypranou a osušenou bránici roztáhneme na stole a plníme:
- Mleté maso jako karbanátky, sekaná, kebab drží pěkně pohromadě.
 - Suché maso - plec, pečeně, kýta nebo kotleta získají na šťavnatosti.
 - Králičí a drůbeží maso mají díky tuku z bránice výraznější chuť.
 - Masová terina se vykládá bránicí a plní směsí masa, jater a koření.
 - Nádivka s uzeným, pečená v bránici, je výborným obědem nebo večeří.
 
Skladování
Pro zachování čerstvosti a kvality vepřové bránice dodržujte následující tipy:
- Skladujte bránici v chladničce při teplotě 0-4 °C.
 - Pokud bránici neplánujete použít do 2 dnů, zamrazte ji.
 - Před zamrazením bránici zabalte do potravinové fólie nebo vakuově uzavřete.
 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                Přidat komentář
            
                        