Vepřová bránice (blána)
Kód: 121Detailní popis produktu
Použití
Vypranou a osušenou bránici roztáhneme na stole a plníme:
- Mleté maso jako karbanátky, sekaná, kebab drží pěkně pohromadě.
- Suché maso - plec, pečeně, kýta nebo kotleta získají na šťavnatosti.
- Králičí a drůbeží maso mají díky tuku z bránice výraznější chuť.
- Masová terina se vykládá bránicí a plní směsí masa, jater a koření.
- Nádivka s uzeným, pečená v bránici, je výborným obědem nebo večeří.
Skladování
Pro zachování čerstvosti a kvality vepřové bránice dodržujte následující tipy:
- Skladujte bránici v chladničce při teplotě 0-4 °C.
- Pokud bránici neplánujete použít do 2 dnů, zamrazte ji.
- Před zamrazením bránici zabalte do potravinové fólie nebo vakuově uzavřete.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář