Vepřová bránice (blána)

Kód: 121
Neohodnoceno
99 Kč / Kg
Skladem

Vepřová bránice je neprávem opomíjená část pobřišnice prasete. Kousky tuku protkaná blána připomíná síťku. Slouží k zabalení suššího nebo mletého masa, kterému dodá při pečení báječnou chuť a šťavnatost.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Použití

Vypranou a osušenou bránici roztáhneme na stole a plníme:

  • Mleté maso jako karbanátky, sekaná, kebab drží pěkně pohromadě.
  • Suché maso - plec, pečeně, kýta nebo kotleta získají na šťavnatosti.
  • Králičí a drůbeží maso mají díky tuku z bránice výraznější chuť.
  • Masová terina se vykládá bránicí a plní směsí masa, jater a koření.
  • Nádivka s uzeným, pečená v bránici, je výborným obědem nebo večeří.

    Skladování

    Pro zachování čerstvosti a kvality vepřové bránice dodržujte následující tipy:

    • Skladujte bránici v chladničce při teplotě 0-4 °C.
    • Pokud bránici neplánujete použít do 2 dnů, zamrazte ji.
    • Před zamrazením bránici zabalte do potravinové fólie nebo vakuově uzavřete.

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Nevyplňujte toto pole:

    Bezpečnostní kontrola