Vnitřnosti
Vepřové vnitřnosti jsou nedílnou součástí české kuchyně, nabízející širokou škálu chutí a možností přípravy. Mezi nejoblíbenější patří játra, ledvinky, jazyk a líčka. Vnitřnosti jsou ceněny pro svou výživovou hodnotu a jedinečnou chuť, kterou ocení milovníci tradičních pokrmů.

Vepřové střeva 32-34 jsou ideální pro domácí výrobu klobás a jitrnic. Jednoduchá příprava před plněním zajišťuje rychlou a snadnou manipulaci, což ocení každý kuchař.

Vepřová slezina je výživná a chutná surovina, ideální pro přípravu tradičních českých pokrmů. Je bohatá na bílkoviny a železo, což ji činí skvělou volbou pro zdravou stravu....

Vepřový hrtan je lahodná a výživná pochoutka pro vašeho psa. Tento přírodní produkt je bohatý na bílkoviny a kolagen, což podporuje zdraví kloubů a srsti. Díky své žvýkací...

Vepřová srdce jsou ideální volbou pro milovníky kvalitního masa. Tento produkt nabízí jemnou chuť a vysokou výživovou hodnotu. Skvěle se hodí do různých pokrmů, od tradičních...

Vepřový jazyk s podjazyčím je delikatesa, která potěší milovníky tradičních chutí. Tento jemný a šťavnatý kousek masa je ideální pro přípravu studených předkrmů, salátů nebo...

Vepřová bránice je neprávem opomíjená část pobřišnice prasete. Kousky tuku protkaná blána připomíná síťku. Slouží k zabalení suššího nebo mletého masa, kterému dodá při pečení...